Houd mij op de hoogte

Registreren

Hier kunt u zich, zonder daarmee enige verplichting aan te gaan, registreren als belangstellende om deel te nemen aan het lustrum weekend. De organisatie krijgt zo een goed beeld van de belangstelling en dat helpt ons het weekend op de juiste wijze verder vorm te geven. Bovendien zullen wij u, als u geregistreerd staat, op de hoogte houden van alle ontwikkelingen zodat u niets kan ontgaan over dit club-evenement dat u absoluut niet wilt missen. 

 

Boeken en betalen

Later, in de tweede helft van 2021,  wordt de mogelijkheid tot inschrijven geopend. De intentie is dat u kunt intekenen naar believen op alle separate onderdelen. Hierbij moet u denken aan:

  • Inschrijven op een hotelkamer dan wel campingplaats en wel per nacht naar keuze ( 1 of meerdere en welke?). Let op: campingplaatsen zijn beperkt beschikbaar en exclusief ontbijt (separaat te reserveren)
  • Inschrijven op de onderdelen “get-together party”, diner vrijdag, diner zaterdag en high tea op zondag
  • Inschrijven voor de sportklasse

Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om via het inschrijfformulier een bestelling te plaatsen voor bepaalde regalia, waarbij u kunt denken aan de lustrum badge, of b.v. een mooi poloshirt met geborduurd lustrum- en Morgan logo.

Aan de hand van déze inschrijving zult u een factuur ontvangen voor de geselecteerde onderdelen waarop u heeft ingeschreven. Uit dat inschrijfformulier leest u welke onderdelen kosten met zich meebrengen.

Evenement Informatie

Startdatum 19-08-2022
Einddatum 21-08-2022
Max. Equipes Onbeperkt
Geregistreerd 267
Prijs per equipe N.v.t.