Voor het lustrum is er een speciale editie van polo’s en caps met het MSCCH50- logo. Ook kunt u kiezen om uw polo te personaliseren met uw naam en/of het kenteken van uw auto.
De lustrumeditie kunt u bestellen via https://www.dewerf.store/morgan/lustrum/.

De bestelde kleding/cap ontvangt u bij uw aankomst in augustus 2022 op de locatie.

Beste Morganeers,

 

Die Engelsen hebben het goed bekeken; daar gebeurt wat! Die Brexit lijkt nog helemaal niet zo’n verkeerde zet! 

Niet alleen waren onze Engelse vrienden veel eerder én sneller aan het vaccineren dan wij, ze hadden ook veel eerder de benodigde vaccins in huis om dat te kúnnen doen. Niet geheel onlogisch want voordat het ‘t AstraZeneca vaccin werd genoemd was het gewoon nog ’t Oxford vaccin en veel Engelser dan dat gaat het echt niet worden!   Nee, óók bij het registreren zie je dat er bij onze vrienden uit de UK een frisse wind waait…ze hebben er weer zin in en kijken al vooruit naar het moment waarop we weer kunnen gaan genieten van onze Morgans! Nieuwe Engelse registraties komen dagelijks binnen………..

Ondanks alle Corona perikelen kan de lustrumcommissie u melden dat we nog steeds helemaal op schema liggen voor een fantastische viering van ons 50 jarig jubileum als Morgan Sports Car Club Holland op 19, 20 en 21 augustus 2022.

Het is natuurlijk wel een weg met hindernissen; waar eerder de werkbesprekingen ter voorbereiding van het evenementnog plaatsvonden in “de Witte Bergen” of bij een ander filiaal met toekan moesten we enige tijd geleden weer overschakelen naar “Self Catering” bij één van de commissieleden thuis omdat de horeca noodgedwongen de deuren moest sluiten.

Als we dit artikel schrijven zitten we precies twee jaar voor het 50 jarig lustrum weekend van onze Club!

Zo denk je “het duurt nog heel lang en we hebben nog jaren” en zo zie je dat de tijd toch sneller gaat dan je denkt. Maar gelukkig zijn we daardoor niet verrast want we zitten niet stil; we komen stapje voor stapje dichterbij een mooie lustrumviering.

Aan de kop van dit artikel prijkt het ontwerp van de lustrum badge. Nu wordt dus gewerkt aan het realiseren en laten produceren van die badge. Het zou een gemiste kans zijn om niet tevens naar de mogelijkheden te kijken om dit kunstzinnige ontwerp te laten borduren op een mooie lustrum polo die u dan zomaar vooraf, op uw maat, al zou kunnen bestellen zodat u er tijdens het lustrum weekend net zo glanzend bij staat als uw Morgan.