Betalings- en algemene voorwaarden voor het 50-jarig lustrum van de Morgan Sports Car Club Holland op 19 tot en met 21 augustus 2022

 1. Wij verzoeken u vriendelijk het volledige factuurbedrag binnen 14 dagen over te maken op bankrekeningnummer (IBAN) NL76 RABO 0358 1216 20 t.n.v. de Morgan Sports Car Club Holland onder vermelding van het factuurnummer en de tenaamstelling van uw inschrijving.
  Voor buitenlandse betalingen: BIC: RABONL2U
 1. Bij aanvang van het evenement ontvangt u op locatie een vrijwaringsformulier, dit dient u ter plaatse in te vullen en te ondertekenen.
 2. Vanaf 18 februari 2022 gelden de volgende annuleringsvoorwaarden op iedere inschrijving: 
  1. Bij annulering meer dan 3 maanden voor uw aankomstdatum dient u 25% van uw reserveringswaarde te voldoen (voor de inschrijvingskosten en een eventueel bestelde badge geldt 100%, deze kosten zijn niet restitueerbaar)
  2. Bij annulering meer dan 1 maand voor uw aankomstdatum dient u 50% van uw reserveringswaarde te voldoen (voor de inschrijvingskosten en een eventueel bestelde badge geldt 100%, deze kosten zijn niet restitueerbaar)
  3. Bij annulering binnen 1 maand voor uw aankomstdatum dient u 100% van uw reserveringswaarde te voldoen (inclusief de inschrijvingskosten en eventuele badge)
 3. Bij niet tijdige betaling behoudt de organisatie zich het recht voor om uw hotelkamer door te verkopen aan degenen die op de wachtlijst staan voor een hotelovernachting.
 4. In verband met het feit dat wij moeten leren leven met Corona en de Coronamaatregelen verzoeken wij u uw equipe alleen als deelnemende in te schrijven indien u op locatie bij aankomst op het evenement kunt aantonen dat u volledig gevaccineerd of hersteld bent middels een up to date geldige QR code op uw corona-app ofwel het bekende Gele Boekje (dit laatste voor de Nederlandse deelnemers). U dient hoe dan ook te voldoen aan alle dán geldende coronaregels ten tijde van het evenement.
 5. Tijdens de lustrum happening zullen er foto-en filmopnames worden gemaakt. Middels uw inschrijving verklaart u geen bezwaar te hebben tegen publicatie van beeldmateriaal waarin u al of niet herkenbaar in beeld bent.

 

AANVULLENDE CORONA GERELATEERDE INFORMATIE:

De kans op een nieuwe lockdown in de zomer is uiterst klein, maar wij kunnen die mogelijke situatie niet volledig uitsluiten. In dat geval zal het evenement doorgaan volgens plan B:

 1. Overnachtingen in het hotel blijven mogelijk ten tijde van een eventuele lockdown!
 2. De geprogrammeerde groepsbijeenkomsten (te weten: de get-together-party, barbecue, feestavond en high tea) zullen niet kunnen/mogen plaatsvinden. Deze eet- en drinkmomenten zullen worden uitgevoerd volgens de geldende horeca protocollen, zoals het genieten van de maaltijden op de hotelkamers met maximaal 4 personen, zoals tijdens iedere lockdown tot nu toe van toepassing is.
 3. Mochten de restauratieve ruimtes en/of terrassen van het hotel wel geopend blijven dan kan daar alsnog gebruik van worden gemaakt volgens de dan geldende protocollen.
 4. Alle tourritten kunnen gewoon gereden worden; het routeboek ligt voor u klaar.
 5. Indien restaurants in de regio gesloten zijn, kunt u gebruik maken van een lunchpakketten service, op bestelling, vanuit uw hotel.
 6. Mocht deze situatie zich voordoen en u wilt alsnog uw reservering toch annuleren dan gelden de voorwaarden zoals vermeld onder het hierboven genoemde artikel 3, lid a, b en c. Wij als organisatie zullen het evenement dan niet annuleren, die keuze ligt bij de inschrijver met de daar aan verbonden consequenties.